12 Haziran 2014 Perşembe

Cemal'in (Berk Cankat) Şivesini Nasıl Buldunuz?

Merhaba Güzel Köylü hayranları.Dizimizin başlamasına yaklaşık olarak 11 gün kala 2. tanıtım fragmanımız da yayınlandı ve bu fragmanda bazı detaylarda ortaya çıktı.Öncelikle dizimiz Muğla’nın Yatağan İlçesine bağlı Bozüyük köyünde çekilmektedir.Buna bağlı olarak dizimizin başrol oyuncularından olan Berk Cankat Muğla şivesiyle konuşarak şimdiden sosyal medyada çok beğenildi.Hatta bir sahnesinde yer alan "Aşk Evliliği istiyom diyom,anlamıyon galiba" şimdiden hayranlarının yüzünü güldürdü.

Peki sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz Berk Cankat'ın şivesi tam olarak oturmuşmu yoksa biraz daha iyi olabilir mi?

Cemal'in (Berk Cankat) Şivesini Nasıl Buldunuz? YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUZ

2 yorum:

  1. Şive tek kelimeyle berbat.Bir Muğlalı olarak konuşmalardaki yapaylığı ve yapmacıklığı çok kolay ayırtedebiliyorum.Bence Muğla şivesi konusunda artık İstanbul kökenli oyuncuları denemekten vazgeçmelisiniz.Eğer ki bu şive üzerinden rating toplamayı düşünüyorsanız yöresel oyuncuları tercih etmelisiniz.Mesela Dondurmam Gaymak filmi ile bu dizideki kullanılan şive arasında gece-gündüz gibi fark var.

    YanıtlaSil
  2. Lutfen ege sivesini ya iyi yapin yada yapmayin, boyle hos olmuyor.Ben bir aydinli olarak bakamiyorum, rahatsiz ediyor bu yapmaciklik

    YanıtlaSil